Savršena kolekcija za svečane prilike

Ove godine, sezona zabava i slavlja definitivno je drugačija od svih ostalih – ne možemo pozvati sve svoje drage ljude u goste, niti možemo otići negde na doček…

Ipak, to ne znači da Nova godina i sve druge svečane sezonske prilike ne mogu dobiti dodir glamura, čak iako ćete biti sasvim sami kod kuće. Praznična večera izgledaće neodoljivo i dragoceno, onda kada je pripremate sami za sebe, ukoliko u to uložite dovoljno truda. Sa druge strane, sigurni smo da će vaši ukućani, sa kim god da delite svoj dom, biti oduševljeni i spremni da sa vama svečano pozdrave ovu godinu i požele dobrodošlicu novoj u svojim najelegantnijim odevnim kombinacijama.

Sa tim na umu, ovog puta vam predstavljamo savršene Georg Jensen novitete, koji se od 1904.godine, uvek opisuju kao funkcionalni i istovremeno predivni. Bilo da planirate gozbu za sebe i svoju voljenu osobu ili za dvadeset gostiju, Sky kolekcija ovog brneda ispunjena je Art Nouveau stilom, koji je živahno prilagođen današnjem dobu.

Veličanstvene čelične siluete svakog komada su uglađene, predstavljajući izuzetno umeće ovog brenda, koje je preneto na sasvim novi, usavršeni nivo. Sledećeg puta kada budete imali priliku da bezbedno ugostite svoje osobe koje volite, predlažemo da ih očarate svojim novim priborom sa potpisom danskog dizajnera, a do tada, uživajte u njemu sami!