Savršena fotelja za svaki ambijent

Nadograđujući uspeh originalne 2006 Aston linije, Arper brend ponovo je angažovao dizajnera Žan-Marija Masoda, kako bi zajedno proširili kolekciju novom foteljom za 2020.godinu…

Aston Club je statement fotelja sa odvažnom siluetom i klasičnim linijama, koja nudi maksimalni komfor. Pored fokusa na ergonomiju i udobnost, održivost je bila glavni prioritet Arper brenda. Sve unutar ove fotlje je napravljeno od post-industrijske reciklirane plastike, koja se može ponovo reciklirati i upotrebiti za konstruisanje novih proizvoda. Kako bi proslavili lansiranje ovog noviteta, Arper brend je odabrao četiri tkanine za tapaciranje, koje potpisuje brend Kvadrat, zajedno sa Rafom Simonsom. Dizajnirana za kancelarijske i privatne prostore, ova fotelja sa pratećim tabureom mamiće vas da se svaki put kada je ugledate zavalite i opustite.

Arper brend nije koristio lepak u proizvodnji ove fotelje, kako bi smanjili svoj uticaj na naše prirodno okruženje. Baza fotelje dobila je sloj praškaste boje koja je oslobođena VOC emisija.

Photo: Frederik Vercruysse; Arper; Salva Lopez