Savršen poklon za sve male princeze

Ako ste ljubitelj Diznija i obožavate Pepeljugu od svog detinjstva, evo savršene ponude za vas…

Sa ciljem da vam ostvari sve vaše Dizni snove, predstavljajući neverovatno luksuzni način za to, Arribas Brothers nam nudi Walt Disney World Cinderella Castle. Ekskluzivan, opčinjavajuć i besprekorno kreiran, ovaj zamak predstavlja umetničku savršenost iz svakog ugla.

Inspirisan slavnom ikonom iz Magičnog kraljevstva u Walt Disney World, ovaj zamak je pažljivo kreiran od strane Arribas Brothers brenda, koji su poznati po svojoj veličanstvenoj umetnosti širom sveta. Savršeno oblikovani zamak Pepeljuge, kreiran je od emajliranog metala, a dekorisan je sa više od 6.541 Swarovski kristala. On dolazi sa ekstra velikom kutijom za nošenje, koja je takođe dekorisana, tako da savršeno prati grandioznost genijalnog zamka.

Ekskluzivni komad je kreiran za Disney World tematske parkove, gde se i prodaje, a sada se može kupiti po ceni od 37.000 dolara. Proizvod ograničenog izdanja dolazi sa sertifikatom autentičnosti, a samo jedan pogled na njegovu spoljašnjost će vam dokazati vrednost koju poseduje. Kao ostvarenje snova za sve Disney kolekcionare, ovaj zamak čeka na vas da mu podarite specijalno mesto u vašem domu, ali i srcu.