Savladajte novu normalu zvučno izolovanom kabinom za rad

Zbog pandemije korona virusa, rad od kuće je postao nova normala…

Ipak, pored slobode u formi prisustvovanja sastancima u pidžami, ova rutina ima nekoliko loših strana – deca i ljubimci koji traže našu pažnju, konstantna buka i protok ljudi, samo su neke od njih. Kako bi vam pomogli da savladate “novu normalu”, Soundproofing kompanija Pia  Living, predstavila je Otegaroom, malu radnu kabinu, koja vam daje mogućnost da se svojim poslom bavite u miru i tišini, gde god da poželite.

Dizajnirana kao malena soba koja se može instalirati u vaš trenuti životni prostor, Otegaroom je zvučno izolovana, dobila je LED osvetljenje i ventilaciju. Ona je pogodna za sve ljude koji moraju obavljati radne pozive u miru ili kojima je potrebna dodatna doza koncentracije dok rade na izveštajima ili drugim projektima.

Strukturno glednao, ova zvučno izolovana soba dobila je ploče sa sendvič izolacijom, koje sprečavaju širenje zvukova jačine do 15 decibela. Kabina je ekstremno lagana i može se pomerati po potrebi, a ujedno sadrži otvore za produžne kablove i maleni sto za laptop.

Pia Living Otegaroom je dostupna u dve varijacije boja – Antique beloj i Bitter braon. Njene dimenzije iznose 1880 x 815 x 1110 mm, a idealna je za odrasle osobe koje žele da rade u miru i tišini. Cena ove kabine je 1.885 dolara i može se kupiti putem zvaničnog sajta brenda.

Luxury Experience