Sada i vaša beba može "da vozi“ Mercedes-AMG

Ako želite da vaša deca krenu vašim stopama i razviju duboku i trajnu ljubav prema automobilima, morate ih učiti od rođenja.

Sve što vam treba su ova više nego interesantna kolica koja se ponosno mogu pohvaliti svojim Mercedes-AMG brendom.

Mercedes kolica razvijena su u saradnji sa nemačkom kompanijom Hartan. Postoje već neko vreme i videli smo nekoliko iteracija u poslednjih nekoliko godina, međutim, nemački proizvođač automobila je sada predstavio limitirano izdanje modela inspirisano AMG GT kupeom sa četvora vrata. Ograničena na samo 299 primeraka, AMG GT kolica imaju živopisnu šemu boja koja ih razlikuje od standardnih verzija koje se nude u crnoj i srebrnoj boji.

Najuočljiviji deo kolica ograničenog izdanja je njihov šareni baldahin koji je napravljen od žakardne tkanine i ima AMG uzorak i jarko crveno-crnu kombinaciju boja, koja odgovara vrhunskoj torbi na sklapanje koja dolazi sa njima. Drška je umotana u vrhunsku crnu kožu sa crvenim šavovima. Štaviše, kompanija je koristila Dinamica presvlake od mikrovlakana za umetak sedišta, koji se takođe može naći u stvarnom AMG GT.

AMG GT kolica dolaze sa okretnim točkovima koji se mogu zaključati, ručnom kočnicom, sklopivim krovom, podesivim sedištem i džepovima za odlaganje vaših ličnih stvari.

Mercedes-AMG kolica ograničenog izdanja biće dostupna od jula 2022. Cene tek treba da budu objavljene, ali standardna kolica se prodaju za 1.100 evra.

Luxury Experience