Rolls-Royce krevet za pse Pet-All: luksuzno putovanje za vašeg ljubimca

Više slika

Više slika

Zamislite da posedujete jedan od najluksuznijih kreveta za pse ikada napravljenih, dizajniran od strane Rolls-Royce brenda...

I sami odmah znate da to nije običan krevet za pse, već je u pitanju kreacija koja predstavlja putni krevet od kože sa cvetnim motivom, izrađen sa istom pažnjom usmerenom prema detaljima kao i luksuzni automobili po kojima je brend poznat.

Ova jedinstvena kreacija, poznata kao Pet-All, nije dostupna za kupovinu u lokalnoj prodavnici za kućne ljubimce. Dizajnirana je kao jedinstveni komad za humanitarni događaj. Dizajnerski tim Rolls-Royce pozvan je da učestvuje na godišnjoj Bonhams’ Goodwoof Barkitecture Charity Sale aukciji. Ovaj događaj okuplja poznate dizajnerske timove koji kreiraju ekskluzivne kućice za pse, koje se zatim prodaju na aukciji kako bi se prikupila sredstva za organizacije koje pomažu spasavanju pasa.

Anders Vorming, direktor dizajna u Rolls-Royce, objašnjava da je Pet-All "pop-up dizajn koji se može lepo sklopiti za putovanje i otvoriti po dolasku." Dizajn je inspirisan sklopivim cvetom. Svaka "latica" kreveta je izrađena od prirodne kože Tan, a kada se rasklopi, otkriva meki jastuk od jagnjeće vune. Ova luksuzna čaura je dizajnirana da ponudi maksimalnu udobnost za malog psa, sa dimenzijama od približno 60x60 cm. Krevet takođe ima ručku od kože i laserski graviranu oznaku za personalizaciju.

Da li biste ikada razmislili o tako raskošnom predmetu za svog krznenog prijatelja? Krevet Pet-All je prodat za neverovatnih £1,300 (USD 1,653) na humanitarnoj aukciji. Svi prihodi od ove prodaje otišli su za Jai Dog Rescue, organizaciju posvećenu spasavanju pasa lutalica u Tajlandu.

Ovaj ekstravagantni krevet za pse je svedočanstvo o tome koliko su neki ljudi spremni da ulože kako bi njihovi ljubimci bili tretirani kraljevski. Takođe, ističe velikodušnost i kreativnost dizajnerskih timova koji su voljni da podrže humanitarne ciljeve. Iako Pet-All možda nije dostupan široj javnosti, on stoji kao simbol spajanja luksuznog dizajna i iskrene filantropije.

Rolls-Royce ulazak u svet aksesoara za kućne ljubimce, čak i sa ovom jedinstvenom kreacijom, postavlja zanimljivo pitanje: koliko biste bili spremni da potrošite kako biste svom ljubimcu pružili ukus luksuza? U svetu gde neki psi već spadaju među najskuplje pasmine na svetu, dodatak ovakvog luksuznog aksesoara svakako bi privukao pažnju i izazvao razgovore.

Luxury Experience