Rock Wood – elegantni materijal za svaki dom

Do sada ste već navikli da nam kompanija Brummel predstavlja komade nameštaja odevene sa stilom, elegancijom i originalnošču…

Rock Wood je njihov najnoviji izbor kada se radi o kreiranju elegantnih i stilskih komada, a predstavlja specijalno drvo obrađeno modernom tehnologijom, ulepšano prirodnim materijalima koji proizvode neobični efekat baziran na prirodnim bojama.

U pitanju je veoma interesantni materijal koji savršeno odgovara svakom okruženju, bilo da se koristi kao baza ili kontrastna nota različitim bojama, u savršenoj harmoniji sa tamnim i svetlim nijansama.

Zahvaljujući svom bogatom jezgru, Rock Wood je dostupan sa sjajnim i mat završnim detaljima, a proizvodi izuzetno glamurozne efekte koji svako okruženje mogu transformisati u luksuzan i ekskluzivan prostor.

Na primer, šarmantni i funkcionalni bar sa vratima koja se mogu u potpunosti zatvoriti ili otvoriti, kreiranim od Rock Wood materijala sa sjajnim završnim detaljima, idealno su akcentovana platinastim profilima. Bar je opremljen vinskim podrumom i držačem za čaše.

Krevet kreiran sa Rock Wood završnim detaljima je elegantan, prefinjen i udoban. U pitanju je veoma luksuzno okruženje za savršeni odmor, postavljeno kožom i udobnim komponentama, a sve to akcentovano je platinastim završnim detaljima i LED osvetljenjem.

Ugradni garderober koji je nešto poput ode funkcionalnosti je u verziji od ovog materijala izuzetno šik i glamurozan. Kolekcija Opera 30 nudi nam jedan istančani stil predstavljen savremenim karakterističnim elementima, dok linije njenih kontura sakrivaju klasične detalje.

Moramo priznati – svako ova enterijerna rešenja su fenomenalno akcentovana na ovaj način, postajući must-have komadi u svim modernim, tradicionalnim, klasičnim i elegantnim okruženjima.