Rimowa predstavlja ograničenu seriju setova za poker

Nakon što je brend Rimowa predstavio kofer za vino sa dovoljno mesta za 12 boca kreiran uz pomoć Lebrona Džejmsa, sada nam podaruje još jednu kreaciju ograničenog izdanja.

Za ljubitelje pokera, brend je predstavio aktovku „Poker Attache“ u srebrnoj boji. Izrađena od eloksiranog aluminijuma proizvođača luksuznog prtljaga, elegantna ručna torba stiže kao vrhunski poklon za sve ljubitelje pokera.

Nazvana „Poker Attache“, aktovka dolazi u srebrnoj boji i ima ergonomsku aluminijumsku ručku koja omogućava udobno nošenje, dok integrisana kombinovana brava čuva sadržaj na putu do sledećeg poker turnira. Unutra, crna kožna postava dobila je utisnuti RIMOWA monogram, dok mikrovlakna nalik antilopu stvaraju niz pregrada u kojima se nalaze komadi za poker. Sve komponente su napravljene od vrhunskih materijala i imaju niz vizuelnih simbola kompanije RIMOWA.

Set uključuje 350 poker čipova, šest kockica od eloksiranog aluminijuma i dva paketa karata. Svaki „Poker Attache“ je napravljen u Kelnu u Nemačkoj i trenutno je dostupan za prodaju na sajtu brenda i u odabranim prodavnicama po ceni od 4625 dolara.

Luxury Experience