Raf Simons lansira savršene zimske poklone

Dizajner Raf Simons 2020. godinu počeo je savršeno, izabran je za ko-kreativnog direktora kompanije Prada i uživa u pesmi, naslovljenoj njegovim imenom, italijanskog repera Rosa Chemical...

Belgijski modni dizajner, koji je radio svojevremeno kao kreativni direktor luksuznih brendova kao što su Calvin Klein i Christian Dior, nedavno je plasirao svoju novu onlajn prodavnicu, nazvanu History of My World. Poslednje pomenuti projekat ponudiće posebnu selekciju kućnih aksesoara, knjiga i predmeta, lično biranih od strane belgijskog dizajnera.

Jedan od najprodavanijih proizvoda iz Raf Simons House franšize, jesu modeli iz Teenage Dream linije ćebadi, koji dolaze sa cenom od 2.200 evra po komadu i verovatno su do sada potpuno rasprodati. U ponudi je nekoliko varijacija ručno kreiranih vunenih pokrivača, obeleženih antracitnim ili brojnim drugim tamnim nijansama, sa štampanim nalepnicama i bedževima u tonu mladalačkih slogana, praćenih unikatnim retro fotografijama.

Serija luksuzne ćebadi startuje sa cenom od 1.650 i dostiže visokih 2.200 evra za određene modele, dok pored svoje popularne i rasprodate Teenage Dreams linije, veb prodavnica History of My World svim zainteresovanima nudi i elegantne sveće po ceni od 450 i posebne knjige u sa cenom od 1.000 dolara.