Pretvorite svoj dom u oazu luksuza novom kolekcijom italijanskih majstora

Više slika

Više slika

Ukoliko ste oduvek želeli da svom domu date taj luksuzni štih koji mu je nedostajao, najnovija kolekcija brenda Officine Gullo, vrsnih majstora iz Firence, definitivno će vam u tome pomoći...

Tradicionalni i luksuzni brend kuhinja je u okviru milanske nedelje dizajna predstavio svoju novu Bar & Lounge kolekciju, koja je posvećena kreiranju prostora za opuštanje i druženje, a koji u sebi sadrži klasične estetske i funkcionalne karakteristike kolekcija Officine Gullo.

Nova kolekcija sadrži različita dizajnerska rešenja, od barskog nameštaja koji obuhvata u potpunosti opremljene zidne jedinice, pa sve do elegantnih barskih kolica koja će učiniti da svaki prostor u kom se nađu odiše elegancijom. Po prvi put, Officine Gullo brend se pozabavio kreiranjem elemenata za prostore izvan kuhinje, koristeći svoju kreativnu maštu kako bi osmislili ambijente sa savremenim, kosmopolitskim raspoloženjem.

Kolekcija Bar & Lounge ima izuzetno raznolik niz komada, modularnih jedinica i komponenti, i proučena je kako bi zadovoljila različite potrebe korisnika, opremajući prostorije za boravak sa beskrajnim mogućnostima za prilagođavanje. Čuveni Officine Gullo dospeo je u centar pažnje, kako bi nam pomogao da kreiramo sofisticiran i elegantan životni prostor - ova linija održava savremene stilove, i pokazuje, još jednom, koliko je kuhinja postala integralni deo prostora za boravak.

Beskrajna prilagodljiva rešenja dizajna

Kroz niz nezavisnih elemenata koji se mogu kombinovati, kolekcija Bar & Lounge nudi potpuno prilagodljiva rešenja kako bi zadovoljila različite potrebe korisnika i bez problema se uklopila sa arhitektonskim karakteristikama i elementima nameštaja. Nerđajuća čelična struktura elemenata može se obojiti u bilo koju boju iz RAL palete -  uz posebne boje dostupne na zahtev - i obogaćena je ikoničnim završnim obradama od mesinga.

Od rasporeda nameštaja do odabira široke palete najboljih profesionalnih kućnih aparata i dodatnih karakteristika, moguće je kreirati konfiguracije koje odgovaraju prostoru koji će zauzimati, kao i estetskim ukusima kupca. Radne površine, stolice, jedinice sa frižiderima za vino, frižideri, kofe za led, aparati za pravljenje leda, sudopere i slavine, police za flaše i držači za čaše omogućavaju deljenje koktela i pića tokom opuštenih večeri ili malih kućnih zabava.

OLD FASHIONED

U veličanstvenoj nekretnini na Long Ajlendu, prostor za boravak karakteriše prisustvo Officine Gullo kućnog bara: jedinstvenog komada sa elegantnim dizajnom i profesionalnom izvedbom. Sastojeći se od linearnog zida i pulta, bar je opremljen svim profesionalnim alatkama dostupnim najboljim miksolozima. Ovo je prostorija u kojoj možete provesti jedinstvene trenutke aperitiva i posle večere.

BOULEVARDIER

U Parizu, luksuzan stan ugostio je svestrano kućno bar rešenje sa velikim estetskim uticajem. Glavna jedinica je smeštena u nišu koja se odlikuje sjajnim Verde Guatemala mermerom i držačem za boce od hromiranog mesinga. Bar jedinica je opremljena vinskim podrumom i prostorom za pranje koji čine oblast profesionalnom i funkcionalnom. Sa strane niše, dva ormarića sa staklenim vratima upotpunjuju kućni bar.

COSMOPOLITAN

Luksuzan kućni bar je protagonista životnog prostora sa tamnim tonovima i sofisticiranim dizajnom prelele vile van Moskve. Bar je podeljen u dve velike glavne jedinice: ostrvo sa prostorom za pranje i sedenje i linearni zid upotpunjen sa dva ugrađena frižidera. Arabesque Dream mermer se savršeno slaže sa metalom bara stvarajući suptilan i elegantan efekat.

BLOODY MARY

U Londonu, veličanstvena vila izgrađena 1830. godine, ugostila je kućni bar Officine Gullo: dizajnerski san opremljen svim dodacima i uređajima profesionalnog bara. Šank karakteriše spektakularan držač za čaše od hromiranog mesinga smešten ispred linearnog bara, nudeći vam savršeno rešenje za uživanje u koktelima sa prijateljima u elegantnom kućnom baru.

Pored potpunih prostorija, Kolekcija Bar & Lounge nudi nekoliko jedinstvenih komada nameštaja kojima možete da obogatite vaš životni prostor: miksološke zone koje se savršeno integrišu u svaki stil i dnevni boravak.

Kolica za koktele

Kolica za koktele su svestran i kompaktan komad nameštaja, stvoren kombinacijom otpornih materijala i pametnog dizajna u službi funkcionalnosti i estetike. Kolica se sastoje od dva odeljka za led, odeljka za šejkere, četiri odeljka za začine, izvlačivog elementa za pribor, odeljka za boce, fioka za dodatke i još jedne fioke za čaše, sa unutrašnjošću i pregradama obloženim drvetom. Kolica su u potpunosti prilagodiva kada se radi bojama i završnim obradama.

Komode sa rashladnim sistemom

Komode sa integrisanim rashladnim sistemom predstavljaju elemente sa jedinstvenim stilom. Na pozitivnoj temperaturi (+ 4 °C) sa vratima sa svake strane, one omogućavaju savršenu konzervaciju hrane i pića. To je savršeno rešenje za one koji žele da izlože svoje boce vina u kuhinji ili dnevnoj sobi.

Ormar za viski

Ormar za viski je savršena sinteza tradicije i modernosti, a u ovoj verziji ponuđen je kao samostojeći ili zidni komad nameštaja u kojem se metal stapa sa drvom oraha Canaletto i izvučenim mermernim vrhom.

Mixology zona

Miksološka zona je savršen kompromis za one koji nemaju puno prostora, ali ne žele da se odreknu profesionalne barske stanice sa snažnim estetskim uticajem, nudeći ugrađeni ormar sa vratima, prostor za pranje i funkcionalne staklene police.

Luxury Experience