Predstavljen prvi Lamborghini bicikl inspirisan Huracan Sterrato terencem

Lamborghini je izazvao veliku pažnju javnosti prošle nedelje kada je otkrio specifikacije svog dugo očekivanog terenca, Huracan Sterrato.

Iako je uzbudljivo spekulisati kako će vozilo nesumnjivo uticati na industriju, možemo da učestvujemo u zabavi čak i ako ne možemo da priuštimo sportski automobil od sedam cifara. Italijanski proizvođač automobila je ispratio lansiranje svog novog modela odgovarajućim biciklom, za čije je lansiranje sarađivao sa takođe italijanskom kompanijom 3T.

Nazvan Exploro RaceMax X Huracan Sterrato bicikl je dobio 700c Pirelli Cinturato Gravel M gume, pogodne za vožnju po bilo kom putu, dok su njegovi glavni elementi dizajna – kao što je zelena boja na primer – zasnovani na novom Lamborghini superautomobilu.

Pored toga, veliki deo pogona i konstrukcije koristi tehnologiju i materijale kompanije 3T, kao što su Fango RaceMax viljuška, Exploro sedišta, Apto Stealth držač, Aeroghiaia LTD upravljač i Discus 45 točkovi sa Carbon Ti osovinama.

Takođe napravljen od strane 3T, ram visoke tehnologije inspirisan je Sterrato konstrukcijom, sa unutrašnjim delovima od ugljeničnih vlakana ubrizganih smolom za superiornu snagu uz održavanje niske ukupne težine.

Zainteresovani mogu unapred naručiti Exploro RaceMax X Huracan Sterrato u četiri različite veličine za 15.000 evra na sajtu kompanije 3T. Očekuje se da će isporuke početi u martu.

Luxury Experience