Pravo je vreme da se pripremimo za leto

Leto je praktično iza ugla, što znači da je sada pravo vreme za uređenje naših balkona, terasa i dvorišta…

Postoji mnogo stvari koje možete uraditi kako biste osvežili ambijent svog eksterijera, ali, dodavanje trendi komada nameštaja predstavlja najlakši, a možda i najbolji način za ulepšavanje ovog dela našeg doma. Ukoliko želite nešto što bi dodatno oživelo prostor nadomak bazena, predlažemo vam da pogledate CLIFF sofu za eksterijer italijanske kompanije Talenti i pokušajte da spoznate na prvi pogled njen elegantni izlged.

Dizajnirana od strane brenda Ludovica i Roberta Palombe, ona je vodootporni komad nameštaja, koji se sastoji od metalnog rama i jastučića koji se mogu skinuti, a koji su postavljeni brzosušećom penom.

Donji deo CLIFF strukture je ležaljka koja je prekrivena pletenim detaljima, što joj daje zaista jedinstven izgled. Njen prilagodivi naslon za leđa dodatno poboljšava komfor koji nam pruža. Verujemo da bi se ona savršeno uklopila i na terasi, stvarajući krunu vaše privatne oaze.

Pored ove sofe-ležaljke, CLIFF kolekciju modularnog nameštaja sačinjavaju dodatni modeli, koje možete koristiti u zavisnosti sa vašim potrebama, kao što su fotelje, ljuljaške, stolice i stolovi.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living