Postignite maksimalnu relaksaciju u okrilju svog doma

OPUS predstavlja SoundBed, emotivnu fitness platformu koja kombinuje prakse brige o sebi sa modernom tehnologijom, kako bi nam pomogli da postignemo veću emotivnu formu u okrilju svog doma…

Ovaj inovativni proizvod koristi vibroakustičnu tehnologiju, kako bi emitovao vibracije niske frekvencije kroz čitavo telo, što zauzvrat brzo smanjuje stres i pojačava relaksaciju i receptivnost. Dizajniran od strane fuseproject osnivača, Iva Behara, OPUS kombinuje vibracije čitavog tela sa prostornim zvukom, kako bi kreirao personalizovano i imerzivno SoundHealing iskustvo. Uređaj je idealan za kreiranje meditacijskog prostora kod kuće.

Uz pomoć OPUS aplikacije, korisnici lako mogu izabrati svoje omiljeno iskustvo iz čitavog niza dosutpnih “Putovanja”, koja se uređuju na osnovu individualnih ciljeva i performansi svakog korisnika. U ponudi su sesije koje najmanje traju sedam, a najviše 60 minuta.

Kraća iskustva idealna su za svakodnevno opuštanje ili poboljšanje raspoloženja, dok su duža putovanja namenjena dubljem istraživanju i ličnom dobrostanju. U ponudi su i različita audio putovanja koja će integrisati različite frekvencije, izometrijske tonove i slično tome, u skladu sa različitim delovima i energijama tela, odnosno željenim moždanim talasima.

Osim putovanja, u ponudi su i uživo iskustva, vođena iskustva i podrška zajednice, a osim toga, SoundBed je uglađena kreacija, koja je modularna i može biti transformisana u kompaktnu heksagonalnu formu koja se lako može odložiti onda kada nije u upotrebi.

Ukoliko ste oduvek želeli da se posvetite sami sebi i otkrijete dubine svoje ličnosti, znajte da OPUS već sad možete poručiti putem zvaničnog sajta brenda.