Perfecta – prvi roštilj pokretan veštačkom inteligencijom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEERGRILLS (@seergrills)

Ova inovacija podiže iskustvo roštiljanja na sasvim novi nivo...

Provođenje vremena u kuhinji nikada nije bilo uzbudljivije nego sada, jer je fascinantno raditi sa modernim uređajima koji koriste tehnologiju najnovije generacije. Od pametnih indukcijskih šporeta do frižidera ispod pulta pa sve do modularnih slavina, opseg mogućnosti za modernizaciju i inovaciju u kuhinji postao je beskrajan. Seergrills' Perfecta AI roštilj prati savremeni tehnološki napredak.

Dolazeći na CES 2024, ovaj AI roštilj samostalno podešava temperaturu, vreme i blizinu hrane izvoru toplote. Dvostruki infracrveni gorionici pomažu u procesu kuvanja hrane do željenog nivoa. Štaviše, kompanija tvrdi da može da skuva bilo koju hranu u roku od tri minuta, i da ispeče steak za 90 sekundi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEERGRILLS (@seergrills)

Vertikalni stalci umesto horizontalnih drže vašu hranu uspravno sve vreme, dok ovaj roštilj skraćuje vreme trajanja pripreme hrane za deset puta, zagrevajući je sa dve strane istovremeno. Ovaj moćni roštilj dostiže temperature do 899 stepeni Celzijusa unutar komore što vodi do ujednačenog kuvanja.

Za razliku od standardnih roštilja, Seergrills Perfecta roštilj omogućava vam da bezbrižno napustite mesto kuvanja jer u nijednom trenutku ne morate da okrećete hranu. Ugrađena pametna tehnologija procenjuje debljinu mesa koje se stavlja određujući adekvatno vreme i temperaturu za dostizanje željene spremnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEERGRILLS (@seergrills)

AI funkcija može prepoznati do 50 različitih vrsta hrane i prikazati ukupno vreme kuvanja preko ugrađenog displeja. Prema tvorcu roštilja, koristi mešavinu električne energije i propana za kuvanje. Seergrills Perfecta roštilj dolazi u kombinaciji s drugim odgovarajućim dodacima kako bi dopunio ukupan proces, kao što su standardni horizontalni stalak za pice i ostala standardna jela iz rerne, kao i dodatak za ražanj za pečenja.

Takođe možete upravljati svim rutinama roštiljanja direktno iz posvećene aplikacije. Perfecta roštilj može se nabaviti uz ran pristup uz povratni depozit od 100 dolara. Očekuje se da će njegova maloprodajna cena biti oko 3.500 dolara kada postane dostupan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEERGRILLS (@seergrills)

Luxury Experience