Ovladajte padel terenom uz ovo limitirano izdanje Lamborghini x Babolat reketa

Više slika

Više slika

Brzina i sport su sinonimi, zato saradnja između Automobili Lamborghini i ultimativnog stručnjaka za rekete, Babolat, potpuno ima smisla...

Dodajući dozu stila vašim igrama, ova saradnja kombinuje tehnološku i industrijsku stručnost iz dve velike kuće kako bi proizvela vrhunski padel reket za one koji teže vrhuncu svoje igre. Prvi model BL001, ograničen na samo 50 jedinica, biće proizveden u pogonima fabrike Lamborghini.

Njihova kolekcija uključuje još dva seta reketa, BL002 i BL003, koji će biti pušteni u prodaju u budućnosti. Kupci mogu očekivati Lamborghini specijalnost u procesima proizvodnje karbonskih vlakana, koja se spaja sa majstorstvom Babolat brenda u tehnologiji reketa, rezultirajući padel reketom inspirisanim okvirima super sportskih automobila. Reket karakteriše neuporedivo čvrst monokok okvir koji se proteže do drške. Pobeda je skoro zagarantovana jer reket obezbeđuje izuzetnu snagu i brzinu lopte.

Igrači mogu uživati u svojoj igri sa savršenom kontrolom i apsolutnom udobnošću, dok izgledaju upečatljivo u pet Lamborghini boja: Giallo Auge, Verde Viper, Arancio Livrea, Viola Pasifae, i Verde Gea, ukrašenih Lamborghini i Babolat oznakama. BL001 je 100% ručno izrađen i testiran od strane stručnjaka Babolat kompanije. Da biste izbegli sukob sa partnerom na terenu, predlažemo da nabavite dva "BL001" i osigurate pobedu. Ograničen na 50 reketa, prvi Babolat i Automobili Lamborghini padel reket uskoro će biti dostupan na tržištu.

Luxury Experience