Oceaya: platforme za zabavu nasred mora

Oceaya pruža „prvo ekskluzivno i nevezano iskustvo zabave na svetu“ koje ima za cilj da unese revoluciju u dobar provod i gostoprimstvo sa održivošću u svojoj srži.

U saradnji Waterstudio.NL architects, MEYER Floating Solutions i kompanije Prospect Design International nastala je Oceaya, plutajuća platforma za zabavu koja se može pohvaliti neograničenim mogućnostima dizajna i funkcionalnosti.

Koncept je modularna, višenamenska struktura koja gostima nudi dinamična iskustva jer je dizajnirana da bez problema putuje kroz nekoliko destinacija širom sveta tokom letnje sezone. Platforma nudi različite aktivnosti i pogodnosti, i može postati noćni klub, bioskop, salon, restoran, mesto za venčanja i još mnogo toga.

Oceaya se može pohvaliti neograničenim dizajnom i funkcionalnošću sa skalom koja se kreće od 370 kvadratnih metara do preko 1.115 kvadratnih metara. Njen osnivač, Daniels Ikajevs, zamišlja Oceayu kao mesto „neograničenih mogućnosti dizajna i zabave“.

Struktura je dizajnirana „sa vodenim elementima“ i „izrađena od održivih i organskih materijala kako bi pružila holistički komfor okružen arhitektonskom složenošću“. Daje meke spoljašnje linije koje odišu smirenošću, potpunošću i bezgraničnim luksuzom. U međuvremenu, gosti mogu uživati u opuštajućem i sofisticiranom rasporedu na otvorenom sa pogledom od 360° na beskrajne morske pejzaže i zalaske sunca.

Štaviše, Oceaya će pomoći pristup istraživačima i finansirati projekte koji se bore protiv klimatskih promena, podizanja nivoa mora i očuvanja morskog života. Ikajevs takođe nagoveštava buduća mesta koja obećavaju nova, nezamisliva i impresivna iskustva širom Azije, Bliskog istoka, Amerike i Evrope.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience