Neverovatni ručno izrađeni radni sto od 60.000 €

Kristofer Dafi iz britanskog dizajnerskog studija Duffy London, poznat je po svom popularnom i impresivnom Abyss stolu, koji replikuje dubinu i prirodnu lepotu okeana...

Proširujući svoju Abyss kolekciju nameštaja, Dafi je sada kreirao Abyss radni sto, kako bi svakom kancelarijskom prostoru podario neverovatni vizuelni uticaj. Poput cenjenog Abyss stola, Abyss Director’s Desk, svakako će vas oduševiti svojom dramatičnom gornjom pločom koja materijalizuje duboko plavo more uz pomoć različitih slojeva drveta i stakla. Intrigantna topografija rezbarena je na drvenoj sekciji, što doprinosi neverovatnom vizuelnom uticaju celog ovog komada.

Ipak, za razliku od Abyss stola, baza ovog okeanski inspirisanog stola sastoji se od dva čvrsta bloka sa obe strane. Svaki blok je dobio odvojene skladišne sekcije, koje će vam pomoći da organizujete svoje kancelarijske potrepštine. Abyss radni sto je ručno izrađen i pravi se isključivo po narudžbini u Londonu od održivih materijala.

Okeanski radni sto dolazi u dve konfiguracije – singl i duploj. Singl konfiguracija će vas koštati oko 35.000 evra, dok dvostruka konfiguracija košta oko 60.000 evra.

 

Luxury Experience