Neptun: luksuzni turistički svemirski balon sa dekadentnim toaletom

Neptun, luksuzni turistički svemirski balon kompanije Space Perspective, otkrio je svoj raskošni toalet, poznat i kao Space Spa, sa zadivljujućim pogledima, biljkama i luksuznom WC šoljom.

Kada priroda pozove, nije bitno da li ste kod kuće, na poslu, u restoranu, ili čak u stratosferi! Dobra vest je da možete se olakšati čak i na ivici Zemlje tokom šestosatnih letova balonom kompanije Space Perspective. Svemirski balon Neptun opremljen je onim što kompanija naziva prvi svemirski spa na svetu. Uprkos ograničenom prostoru, firma je stvorila luksuzni toalet sa biljkama, mekanim sedištima i Wi-Fi konekcijom.

Glavna dizajnerka Isabela Trani opisala je Space Spa: "Bilo je neophodno da ovaj prostor ima neku dimenziju raskošne privatnosti, mesta gde se mogu povući i ostati sami sa sobom. Istraživači će i sami videti ovo okruženje kao komforno i umirujuće, bez oštrih ivica, što doprinosi ambijentu i stvara vrlo dobrodošlo mesto. Na praktičnom nivou, dizajn promoviše čistoću, sa površinama koje se lako brišu, a njegove meke površine i zelenilo pomažu u kontroli zvuka i mirisa", rekla je ona.

Prvi svemirski spa na svetu je dobro osvetljeni kapsulasti toalet sa neuporedivim panoramskim pogledom na Zemlju. Nalazi se pored salona i mogu ga koristiti osam putnika i kapetan. Ovaj mali, ali udoban prostor uključuje luksuzan nameštaj, prave biljke i mekano WC sedište gde se može uživati u samoći u ovom jedinstvenom okruženju. Sa Wi-Fi konekcijom, možete zabeležiti trenutak kada ništa ne stoji između vas i planete.

"Jedno od prvih pitanja koje dobijamo o našem šestosatnom svemirskom letu je: 'Um, kako je ... ići u WC?'”, napisala je kompanija na X platformi. "Sa mekim, umirujućim tonovima boja, živim biljkama, zadivljujućim pogledima kroz prozor, proizvodima visokog kvaliteta i jedinstvenim zvučnim pejzažima, to je ultimativno mesto potpune privatnosti u sred svemira." U svojoj objavi na Instagramu, firma je istakla kako je "tiho mesto" opremljeno prelepim materijalima, koje će putnici pronaći udobnim i mirnim, čineći ga savršenim mestom za razmišljanje o iskustvu koje imaju.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience