Neprevaziđen luksuz: Porsche Design Huawei Matte 10

Porsche i Huawei su se udružili i zajedno kreirali vrhunski pametni telefon – novi Porsche Design Huawei Mate 10, koji kombinuje Porsche estetiku sa Huawei inženjeringom…

Opcije ovog telefona uključuju pre-instalirani AI Accelerated Translator u pravom vremenu, koji prevodi tekst, glas, razgovore i slike na više od pedeset jezika. Tu je i Easy Talk tehnologija koja omogućava jasno emitovanje tihih zvukova i glasova. Ekran ovog telefona napravljen je sa 3D zaobljenim dizajnom, FullView opcijom i završnim slojem na kom ne ostaju otisci prstiju. Tu je i Battery Management sistem koji pametno alocira resurse, prateći ponašanje svog korisnika, što dovodi do smanjenja uzalud utrošene energije i dodatno pojačava život baterije.

Što se dizajna tiče, ovaj uređaj ima jedinstveno kreiranu poleđinu i prednji deo kućišta, koji su u potpunosti obloženi snažnim staklom. Klasična crna boja koja je odabrana za ovaj model definitivno je vanvremenski elegantni izbor koji će se svima svideti. Korisnički interfejs koji je razvio Porsche Design dostupan je u dve verzije, a uz uređaj, kupci dobijaju i Porsche Design luksuznu kožnu futrolu.

Matte 10 Pro model ima 6 GB RAM i 256 GB ROM memorije, AI procesor i još mnogo toga. Cena ovog modela je 1.395 evra, pa ko voli, nek izvoli.