NEOM predstavlja novu luksuznu destinaciju na obali – Magna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

Magna će biti razvijena sa čvrstim fokusom na najsavremeniju tehnologiju, arhitekturu svetske klase i ultra-moderne sadržaje koji se bez napora spajaju sa prirodom.

NEOM upravni odbor najavio je razvoj Magne, luksuzne primorske destinacije za život, kao deo svoje posvećenosti razvoju održivog regionalnog turističkog portfolija. Smeštena duž obale Akabskog zaliva, Magna će se pridružiti prestižnoj listi vrhunskih destinacija koju je nedavno predstavio NEOM, uključujući Leyja, Epicon, Siranna, Utamo, Norlana, Aquellum, Zardun, Xaynor, Elanan, Gidori, Treyam i Jaumur. Ovih 12 destinacija prostiraće se na 120 kilometara i obuhvataće 15 luksuznih hotela, 1.600 hotelskih soba, apartmana i preko 2.500 premium rezidencija širom destinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

Magna, kao otelotvorenje napredne Saudijske Vizije 2030, biće dizajnirana sa centralnim naglaskom na inovativnu tehnologiju, vrhunsku arhitekturu i savremene sadržaje neprimetno integrisane sa životnom sredinom.

"Neom glavni priobalni region Magna je blago sutrašnjice, prožeto prirodnim lepotama i naprednom tehnologijom. U skladu sa naša tri stuba redefinisanja poslovanja, očuvanja i mogućnosti života, Magna će igrati ključnu ulogu u izgradnji snažnog turističkog ekosistema unutar NEOM projekta. Posebno, Magna će pozitivno doprineti naporima nacionalne ekonomske diversifikacije i širim ciljevima Saudijske vizije 2030, pomažući da se Kraljevina pozicionira kao globalni lider u luksuznom turizmu“, rekao je Nadmi Al-Nasr, glavni izvršni direktor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

Prema Saudijskoj viziji 2030, Magna i druge destinacije treba da podstaknu ekonomiju Kraljevine stvaranjem 15.000 radnih mesta u industriji turizma, zabave i ugostiteljstva. Očekuje se da će do 2030. razvoj doprineti 702 miliona dolara, udomiti 14.500 stanovnika i privući preko 300.000 posetilaca godišnje.

Neke od fantastičnih karakteristika Magne uključuju Utamo, arenu za performanse sa visokim ulazom od 20 spratova, pozorište svetske klase, VIP salone, luksuzne restorane i još mnogo toga. Zardun nudi utehu posle svog tog uzbuđenja sa svojim eko odmaralištem sa tri ultra-luksuzna butik hotela. Posetioci mogu da uživaju u utočištu za životinje, aktivnostima na otvorenom i vidikovcu sa panoramskim pogledom kako bi njihov boravak bio nezaboravan. U skladu sa smelim i vizionarskim projektima Prestolonaslednika MBS, Magna će takođe imati futurističko golf odmaralište u stilu Blade Runner za razliku od svega što je svet ikada video.

Luxury Experience