Neobična fotelja za moderni ambijent

Ova jedinstvena fotelja iz kolekcije nameštaja Banian koju potpisuje APPARTEMENT2, studio sa sedištem na ostrvu Reunion, u malom pakovanju sadrži inženjering, modernost i praktičnost. Kerolin  Grondin i Giljem Avarguez dizajnirali su stolicu inspirisanu prirodom i reljefom ostrva Reunion.

Njen oblik poprima formu Banyan stabla koje razvija svoje korenje kroz svoje grane. Fotelja kombinuje drvo, metal i tekstil na način da se uredno spaja formu i funkciju. Nasloni za ruke su kreirani od tamarind drveta sa prirodnom satenskom završetkom, dok su potporne nogare izrađene od metala crne boje da bi se nadopunila drvena obloga.

Banian fotelja ima meko sedište i dva zaobljena jastuka za podršku u leđima, koji osiguravaju udobnost dok sedite. Ona ima jedinstveno dizajnirane metalne nogare koje ne samo da su čvrste i izdržljive za svakodnevnu upotrebu, već takođe dodaju hladan aspekt dizajnu.

Banian fotelja deo je kolekcije nameštaja ograničenog izdanja, a verujemo da će svoje mesto ubrzo pronaći u brojnim interesantno stilizovanim prostorima.