Najluksuznije Deda Mrazove sanke ikada

Svi proizvođači luksuznih vozila uskoro dobijaju novog konkurenta, koji je potpuno spreman da zaseni sve ostale sa tržišta...

Zagrevajući se za proslavu Božića, kompanija Bentley predstavila je prazničnu ediciju svog Flying Spur automobila, nazvanog Reindeer Eight. Elegantni model dobio je sezonski rimejk i praznične detalje protkane u njegovo biće, postavši glavna i zvanična luksuzna verzija Deda Mrazovih sanki za ovu godinu.

Ručno kreirana u glavnom štabu automobilske kompanije, luksuzna mašina dolazi u Cricket Bauble nijansi, bogatom bordo tonu inspirisanim Kriketom. Sa geometrijskim detaljima širom karoserije, Flying Spur akcentovan je zlatnim trodimenzionalnim motivima irvasa, koji na haubi zamenjuju ikoničnu maskotu Flying B.

Zlatne detalje moguće je primetiti u čitavom dizajnu, pa čak i tokom akcentovanja izgleda dvadeset i dva inča velikih, dijamantski finiširanih točkova. Enterijer nove limuzine dolazi sa ručno šivenim postavama, sa posebnim oznakama utkanim u sedišta. Uglađena scenografija zimske noći krasi kontrolnu tablu, zajedno sa 12,3 inča velikim navigacionim displejom osetljivim na dodir.

Novi Reindeer Eight model kompanije Bentley sviraće novogodišnje i praznične note kada vozač pritisne dugme za startovanje motora i na tržištu će biti predstavljen kao unikatna verzija.