Najlepša marina koju smo ikada videli

Inspirisan oblikom raže, novi jahting klub prostire se nadomak obale, pružajući vlasnicima jahti priliku da se druže, dok su njihovi prelepi brodovi bezbedno ukotvljeni…

Ovaj fantastični novi klub zauzima prostor na kopnu i vodi, delujući kao raža koja pliva prema obali sa repom koji je okrenut prema vodenom horizontu. Luksuzni jahting klub nastao je kao delo šrilankanskog arhitekte, Tilina Lijanaže, koji je želeo da impresionira svet svojim arhitektonskim čudima, inspirisanim prirodom.

Ovaj klub je još jedna njegove ekspresivna vizija, inspirisana podvodnom životinjom, sa kojom deli izobilje elemenata, zahvaljujući upotrebi pravih boja, volumena, proporcija i oblina.

Građevina u formi raže pluta zahvaljujući drvenom pristaništu koje je izgrađeno na obali, sa velikim ustima koja igraju ulogu ulaza i repa koji formira sidrišta za jahte. Kada su jahte ukotvljenje, jahting klub postaje idealno okruženje za druženje imućnih vlasnika, a sadrži konsijerža, ložu, bar, restoran i brojne druge pogodnosti koje se očekuju od ovakvog jednog ekskluzivnog mesta, namenjenog milionerima i milijarderima.