Najelegantniji radijatori sveta sa potpisom Infralia brenda

Belgijski brend Infralia, najpoznatiji je po svojim infracrvenim grejnim solucijama, uključujući slavno SuninX infracrveno grejno ogledalo za kupatilo…

Ove godine, slavna kompanija rešila je da čitavu priču podigne na novi nivo, lansiranjem novih ThermoUp Top infracrvenih staklenih radijatora. Oni su elegantni i prijatni dodatak dizajnu svake prostorije, dok čitav enterijer greju uz pomoć dugačkih infracrvenih talasa.

Ojačano staklo od kog su kreirani, obloženo je specijalnim slojem koji sprovodi električnu energiju i nakon nekog vremena se greje. Potom, on emituje dugačke infracrvene talase, grejući tako zonu oko sebe. Za razliku od tradicionalnih grejnih tela, njihov novitet ne greje čitavu sobu, smanjujući potrošnju energije.

Novi radijatori opisani su kao eco-friendly grejno rešenje koje ne sagoreva kiseonik i ne generiše neprijatne mirise, a dolazi sa dugotrajnim delovima. Radijator se može montirati na zid ili plafon, uz pomoć nosača ili lanaca. Korisnici mogu odabrati da li žele mat crni ili mat srebrni model, uz dodatne opcije koje se odnose na prostor koji će grejati.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living