Najelegantniji kućni bicikl koji smo ikada videli

Vožnja bicikla u zatvorenom prostoru jedan je od najpopularnijih vidova kućnog fitnesa…

Ipak, ako nemate prostoriju koja je osmišljena kao teretana, trenažni bicikl će vam definitivno remetiti plan dizajna i dekoracije. Ali, sada na scenu stupa model koji je dizajniran sa formom i funkcijom na umu. U parterstvu sa Adriano Design, italijanski brend Elite kreirao je Fuoripista – interaktivni stacionarni bicikl, koji odaje utisak vrhunskog komada nameštaja ili skulpture.

Napravljen od prefinjenih materijala, poput drveta jasena, ojačanog stakla, aluminijuma, čelika i kože, svaki Fuoripista bicikl je ručno izrađen kako bi nas podsećao na savremeno umetničko delo više nego na deo opreme za vežbanje. Ipak, on nije namenjen samo izlaganju, jer će vam dati priliku da na njemu svoju formu podignete na sasvim novi nivo. Bicikl ima veći broj funkcionalnih osobina i naprednu tehnološku opremu.

Fuoripista može pratiti vaše performanse, dati vam priliku da se povežete sa čitavom zajednicom vežbača i mnogo toga drugog. Osim toga, on se može povezati sa My E-Training softverom ili bilo kojom drugom biciklističkom platformom, pa slobodno možemo reći da on definitivno nije žrtvovao svoju funkcionalnost zarad estetske privlačnosti.