Najelegantniji aparat za kafu - Anza

Veliki luksuz najčešće dolazi u malim oblicima, što Anza aparat za espreso definitivno i potrvrđuje...

Anza aparat za spremanje kafe verovatno dolazi kao najeleganitniji model ikada do sada predstavljen. Minimalističkog izgleda, Anza aparat donosi inovativan pristup kreiranju jednog od omiljenijih kućnih uređaja današnjice, dok svojim dizajnom može biti sa lakoćom uklopljen u različite enterijere.

Kao krajnje ozbiljan kuhinjski dodatak, Anza aparat za espreso izvršava sve zadatke, pružajući svojim korisnicima samo najbolje karakteristike iz sveta dizajna, praćene neodoljivim ukusima najkvalitetnijih zrna kafe. Elegantna, bela mašina omogućuje pravljenje presovane kafe i specijalnih pića uz pomoć porcelanske parne ručice, kućišta od nerđajućeg čelika i staklenog bokala za vodu. Drveni akcenti, uključujući i posudu za ceđenje u boji javora, dodaju kvalitet nameštaja ovom aparatu, omogućujući mu da se sa lakoćom uklopi i komplementira bilo kojoj dizajnerskoj šemi enterijera. Crni merač pritiska i parna ručica koju je moguće odvojiti, kompletiraju finiše ovog veoma luksuznog aparata za kafu.

AnZa aparat za espreso dolazi ekskluzivno u korian beloj boji, predstavljen je premijerno na SSENSE sajmu tehnike, gde se nalazio u kategoriji kućnih modela sa cenom od 1.180 dolara.