Montegrappa - igračka za perfekcioniste

Za one koji očekuju samo najbolje, malo stvari pruža veći osećaj udobnosti od detalja koji su savršeno urađeni…

Upravo su ti sitni elementi koji najviše zadovoljavaju predstavljaju razlog zašto Montegrappa Made by You daje vlasnicima potpunu kontrolu nad najprogresivnijim italijanskim olovkama i dodacima. S beskrajnim mogućnostima za optimizaciju, ovo je pravo igralište za perfekcioniste.

Na inovativnoj platformi za prilagođavanje slavnog brenda, pisaći instrumenti i manžetne iz ZERO i QUATTRO kolekcija dele zajedničke tačke stila i zanata. Jednostavne kontrole omogućavaju vlasnicima da se fokusiraju na detalje usklađujući kvalitet, materijale i boje do savršenstva. Jednostavne dizajnerske ideje postaju 360º kreativni koncepti.

Odabirom opcija na kontrolnoj tabli Configurator, vlasnici mogu kombinovati boje kako bi postavili svoj izgled ili pokazali povezanost sa posebnim uzrokom, kompanijom ili timom. Na ZERO i QUATTRO, ručno završeni čelik i safirni kristal su jasni u svojoj preciznosti: mali, ali raskošno rafinirani, uvek zahtevaju divljenje. Uz odgovarajuće menije boja i tekstura smole, realizacija savršenog seta je jednostavna. Kada je kompletiran, opcije za graviranje omogućavaju vlasnicima da potpišu svoje dizajne ili kreiraju personalizovane poklone za obeležavanje profesionalnih prekretnica.

S njihovim jasnim metalima i preciznom geometrijom, vodeće kolekcije Contemporary simbolizuju izvrsnost iz svakog ugla. Pokušajte realizovati svoje ideje i otkrijte zašto su neki detalji vredni ponavljanja.

Luxury Experience