Moderna fotelja Patricije Urkiole

Gender 570 je moderna stolica koju je kreirala dizajnerka Patricija Urkiola, a odlično se uklapa u svaki savremeni enterijer...

Jedinstvenog dizajna, ova stolica kombinuje tradicionalno i moderno, a njeno ime Gender 570 proističe iz promene identiteta na osnovu hromatske i kombinacije materijala, između dva formalno nezavisna oblika koji čine formu ove stolice.

Mekano tapacirani unutrašnji deo stolice, sarađuje sa rigidnijim ostalim delovima, ukrašenim kožnim ivicama koje naglašavaju njenu sinusnu liniju. Materijali prijanjaju uz fotelju i u kontrastu su sa nekako rigoroznom i formalnom strukturom u obliku školjke. U ponudi je 5 kolorističkih kombinacija, a takođe i tkanine kojima je presvučena fotelja mogu biti različite. Raznovrsne kombinacije boja i materijala vam dozvoljavaju da na taj način personalizujete vaš enterijer kako god želite.

Fotelja koja vas praktično "grli" svojim dizajnom je neverovatno udobna, jer joj se leđa naginju za oko 12° pod pritiskom, nakon čega se automatski vraća u svoj prvobitni položaj.

Ovakva stolica je veoma poželjan detalj svakog modernog doma, a njen kul dizajn je čini još atraktivnijom.

N.V.T.