Moderan i udoban - Hermes kompaktni bicikl Odyssee Terre

Da li vam se često dešava da zaglavite u saobraćaju na putu do posla? Evo elegantnog načina da izbegnete gužve uz najnovije Hermes izdanje!

Poznati brend je upravo predstavio šik novi bicikl koji je inspirisan japanskim kompaktnim varijantama, i sada bi mogao da bude vaš!

Sa telom napravljenim od aluminijuma i kože, bicikl sa pedalama dolazi sa svetlom integrisanim u upravljač i stub sedišta sa četiri brzine. Proizveden je isključivo u Francuskoj i može se pohvaliti natpisom „Hermes Paris“ utisnutim na sedlu, koje vozači mogu dodatno podesiti po visini.

Urban i lagan, bicikl dolazi u luksuznoj boji koja nije nalik bilo kojoj drugoj. Odyssee Terre dostupan je u jedinstvenoj boji zvanoj Capucine.

Bicikl odlikuje prljavo belo/krem telo sa svetlosmeđim sedištem i narandžastim točkovima. Idealan za stilizovanje, savršeno odgovara vašim fitnes zahtevima, a takođe je i prikladan poklon.

Kompaktni bicikl Odissee Terre kompanije Hermes predaje se vlasnicima u narandžastoj kutiji koja je vezana Bolduc trakom i trenutno je dostupan za kupovinu po ceni od 23.600 dolara na zvaničnom sajtu brenda.

Luxury Experience