MOBA kolica su ostvarenje sna za sve koji žele bar u kući

Ukoliko u vašem domu često okupljate prijatelje i družite se uz gledanje filmova i utakmica, zabava ne može biti potpuna bez čaše vina ili piva.

Ideja o kućnom baru je san svakog ljubitelja zabava, ali to ne može svako da priušti zbog ograničenja budžeta ili prostora. Iz tog razloga su mini bar kolica postala popularna širom sveta. MOBA mini bar kolica su takođe rođena iz istog razmišljanja, kako bi se ljudima olakšalo da imaju bar koji je dizajniran za posluživanje, degustaciju i skladištenje pića na jednom mestu.

Kreirana od strane radionice Dream Ticket Workshop sa sedištem u Hong Kongu, kolica su dizajnirana da služe kao mini bar i takođe kao kolica koja se mogu staviti gde god poželite. Elementi bara kao što su skladište za vinske boce i čaše su takođe uključeni u ovaj sjajan dizajnerski komad.

MOBA kolica su dizajnirana sa motivom da se stvori multifunkcionalni kućni bar koji uključuje sedenje, skladište i radnu ploču kako bi se zadovoljile sve mogućnosti. Za izradu mobilnog bara takođe su korišćeni prelepi materijali i završne obrade koje ga čine sposobnim da se uklopi u bilo koji enterijer. Samo treba da pronađete savršenu lokaciju i postavite kolica kao bilo koji drugi komad nameštaja. Lako se može pomerati po kući zahvaljujući kožnoj ručki sa dva velika bočna točka i jednim malim točkom ispod kolica.

Mini bar krije "kocke" za čuvanje flaša i čaša za piće koje se takođe mogu koristiti kao poslužavnici, dok zadnji deo kolica čine vrata iza kojih se kriju posude za led i drugi dodaci za bar.

MOBA kolica za piće su sve-u-jednom, rešenje za serviranje i skladištenje pića. A kada želite da mini bar iznesete na terasu ili u dvorište, lako ga možete otkotrljati na točkovima.

MOBA kolica za kućni bar su nagrađena na A’ Design Avard & Competition 2020/2021 u kategoriji dizajna nameštaja.⠀

Luxury Experience