Mesingani kamin koji će uneti notu topline i luksuza u vaš dom

Lampe nisu neuobičajen prizor u kućama, u rasponu od velikih lustera do malih stonih lampi.

Bez obzira na njihovu veličinu ili dizajn, sve one služe istoj svrsi - ne samo da donesu svetlost već i da se uz pomoć njih stvori odgovarajuća atmosfera u enterijeru. Većina lampi koristi električnu energiju zbog sigurnosti i efikasnosti, međutim, postoji određeni šarm u gledanju vatre koja pleše i koja može da ulepša vašu okolinu, a istovremeno nudi toplinu i udobnost.

Paljenje vatre u zatvorenom prostoru je, naravno, nerazumna i opasna stvar iz mnogo razloga, osim ako nemate ovaj jedinstveni mesingani kamin koja vam omogućava da uživate u malom, ali očaravajućem plamenu, bilo na otvorenom ili u svom domu.

Ne može se pobeći od činjenice da kamini koji koriste gas ili gorivo donose sopstveni niz rizika, uglavnom zbog dima, mirisa i isparenja koje proizvode. Na sreću, postoji takvo gorivo koje se zove bioetanol, a to je etanol ili etil alkohol napravljen od biljnih sirovina, tako da ne proizvodi opasan monoksid dok podstiče plamen. Upravo to gorivo koristi ovaj kamin, ali to je samo vrh ledenog brega. Dok je gorivo čudo nauke, sam kamin je umetničko delo.

Brasscene nam predstavlja prelep bioetanol kamin koji je izrađen sa velikom pažnjom usmerenom prema detaljima. Luksuzna spoljašnjost kamina od mesinga na bioetanol dodaje glamur gde god ga stavili, bilo na trpezarijskom stolu ili na terasi. Njegov rezervoar od nerđajućeg čelika u sredini obezbeđuje siguran rezervoar za bioetanol gorivo koje jednostavno sipate unutra i zapalite. Staklene pregrade sprečavaju da plamen zaigra previše divlje, dok je odgovarajući mesingani poklopac sve što vam je potrebno da ugasite vatru pokrivanjem rezervoara.

Izbor mesinganog materijala je genijalan i kreativan, jer razvija svoj jedinstveni izgled kako stari, dajući mu poseban karakter. Krajnji rezultat je prelepo ručno izrađen dizajn koji može doneti radost i užitak samo svojim prisustvom. A kada plamen počne da pleše, bićete zaslepljeni prirodnom igrom svetlosti, senki i refleksija, stvarajući jedinstvenu atmosferu koju nijedna električna lampa ili LED sijalica nikada ne mogu da reprodukuju.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience