Mercedes lansira najluksuznija kolica za decu

Pored brilijantnog inžinjeringa i veličanstvene estetike, Mercedes je brend koji je poznat i po svojoj bezbednosti…

Samim tim, bilo je pitanje vremena kada će ova voljena marka upotrebiti svoje znanje kako bi pomogla roditeljima da prevoze decu. Nemački tvorac automobila udružio se sa kompanijom Hartan kako bi zajedno kreirali kolica za bebe, uz svu preciznost i promišljenost koje uvek možemo primetiti u njihovim vozilima. Prateći prvu saradnju dua iz 2018.godine, kolica su u celosti redizajnirana i sada dolaze u dve verzije, a inspirisana su klasičnim osobinama Mercedes automobila.

Hartan, nemački proizvođač kolica, konsultovao je dizajnerski odsek Mercedesa kako bi ovoj strukturi podarili ergonomsku funkcionalnost. Kako bi kreirali najuglađeniju vožnju, Hartan je pozajmio točkove AMG dizajna, sa vešanjem i gumama sa vazušnim komorama, koje su inspirisane C-klasom.

Mereći relativno kompaktnih 69 x 58 x 20 inča, kolica imaju prilagodiva GTX sedišta sa ventilacionim panelima. Sedište se takođe može rotirati, pa dete može gledati u roditelja ili otkrivati sve oko sebe. Navlake sedišta, ponuđene u crnoj ili sivoj boji, takođe odgovaraju AMG modelima.

Uz kolica, ponuđeni su i veličanstveni aksesoari, poput nosiljke, Softline dušeka i torbe za pelene, tako da i roditelji mogu uživati u Mercedes tretmanu, baš kao i njihovo dete.

Za više informacija, posetite sajt Mercedes brenda.