Mačka Karla Lagerfelda dizajnira nameštaj

Karl Lagerfeld je oduvek bio legenda u svetu mode i dizajna, a njegova ljubimica Šupet, takođe je postala slavna na neki način…

Spisak njenih dostignuća i saradnji koje ima iza sebe, mnogo je veći u odnosnu na onaj koji imaju obični ljudi. Nedugo nakon što je primećena po prvi put u društvu slavnog dizajnera, Šupet je lansirala niz elegantnih aksesoara. Godinu dana kasnije, japanski brend lepote, Shu Uemura, angažovao je mačku za svoju prazničnu kampanju.

Šupet je takođe bila zvezda kalendara Opel Corse za 2015.godinu, dok je takođe reklamirala i plišane igraške Steiff. Prošle godine, jedini naslednik Lagerfeldovog bogatstva predstavio je majice sa ispisom “Kajzer je mrtav, živela Šupet”, kako bi proslavio neraskidivu vezu ovog dvojca.

Najnovije vesti iz života slavne mace će mnoge ljude oduševiti – ona se upravo udružila sa brendom LucyBalu čije je sedište smešteno u Minhenu, a koji je specijalizovan za nameštaj za životinje. Šupet i slavni brend će zajedno predstaviti viseći krevet za mačke, koji će biti limitiranog izdanja. Prema navodima, maca je odobrila prototip dizajna koji joj je isporučen preko njenog agenta, a na osnovu njene reakcije, nastala je kolekcija ograničena na samo 1.000 modela, sa nazivom LucyBalu x Choupette.

Dizajner brenda nameštaja, Sebastijan Frenk, izjavio je: “Počastvovani smo što imamo priliku za blisku saradnju sa Šupet. Bili smo prvi ljudi koji su dobili priliku da je fotografišu i snimaju u njenom domu, a malo je reći da se radujemo nastavku saradnje”.

Kako saznajemo, LucyBalu x Choupette kreveti za mačke napravljeni su od prirodnog vunenog filca koji zadržava toplotu i upija mirise. Osnova kreveta napravljena je od metala, dok je njegova širina 65 cm i pogodan je za mačke teške do 15 kilograma. Cena jednog krevetića će biti 195 dolara.