Louis Vuitton lansira garderober za najmodernije bebe

Više slika

Više slika

I dok se još uvek divimo saradnji Louis Vuitton brenda i Jajoi Kusame, slavna francuska kuća mode upravo je predstavila svoju najslađu kolekciju do sada…

Po prvi put, Louis Vuitton brend predstavlja kolekciju posvećenu novorođenčadi. Ova kolekcija za bebe sastoji se od odeće, obuće, aksesoara i predmeta za najmlađe dekorisanih Louis Vuitton glamurom. LV Baby kolekcija transformiše svakodnevne komade u uspomene koje će se čuvati i prenositi sa generacije na generaciju.

Legendarni garderober, kreiran 1875.godine, vraća se na scenu namenjen bebama koje su rođene sa kašikom dekorisanom dijamantima i savršen su poklon koji će ih pratiti čitavog života. Možemo slobodno reći da će bebi garderober biti partner vašeg deteta i biti tu dok ono niže svoje uspehe, ispunjava svoje ciljeve i odrasta.

Nakon bližeg pogleda, možemo videte da Louis Vuitton bebi garderober sadrži nekoliko velikih i manjih fioka za portikle, čarapice i druge malene aksesoare, dok cipelice, zvečke i pidžame luksuznog brenda imaju svoj posebni odeljak.

Takođe, tu je i polica posvećena suvenirima i poklonima za novorođenče, poput Louis Vuitton plišanog medvedića sa ljupkim osmehom na licu.

Na kraju, možemo reći da će se ovaj Bebi garderober prodavati po ceni od 7.000 dolara i deo je prve Louis Vuitton Baby kolekcije, koja je od ovog meseca dostupna za kupovinu.

Luxury Experience