Louis Vuitton je upravo lansirao set podmetača koji izgleda kao kutija za hamburgere

Proizvodi Louis Vuitton brenda imaju tendenciju da podstaknu apetit elitnog potrošača koji se fokusira isključivo na luksuznu robu.

Kao da to nije dovoljno, francuska modna kuća dolazi da potvrdi ovaj efekat dodatkom u vidu kutije za brzu hranu. Sa LV Floral Burger Box setom, trendi ličnosti konačno mogu da se otarase ružnih podmetača i uživaju u svom koktelu bez kompromisa kada se radi o stilu.

Burger Box ima prelep cvetni dizajn i napravljen je od kože sa bež mikrovlaknima. Efektan set privlači poglede na svakom stočiću za kafu, jer uključuje šest praktičnih podmetača u jarkim bojama koji predstavljaju primamljive sastojke hamburgera.

U setu postoji svetlo braon podmetač za hleb, tamniji za hamburger, zeleni podmetač koji predstavlja zelenu salatu, crveni koji izgleda kao paradajz, žuti koji izgleda kao sir, itd.

Prelepa kutija sa podmetačima LV Floral Burger Box košta 2.580 dolara i možete je kupiti u online prodavnici kuće Louis Vuitton. Vaš stomak (i vaš novčanik) će možda biti prazan, ali će vam srce nesumnjivo biti puno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Luxury Experience