Lego Hermes Birkin setovi - kreativna fantazija koju bismo poželeli za Božić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamtol (@glam.tol)

Spajanje Lego kocki i veštačke inteligencije čini se kao čvrst brak, a plodovi ovog neočekivanog spoja su jednostavno neverovatni...

Kao što verovatno već znate, već smo bil oduševljeni spojem veštačke inteligencije, LEGO kocki i Rolex i Audemars Piguet časovnika, ali ovoga puta, predstavljamo vam nešto sasvim drugačije, što će svakako oduševiti ljubitelje visoke mode. Poznate po izuzetno visokim cenama i cirkulaciji među malobrojnim bogatim damama planete, Hermes Birkin neobično skupe torbe sada su dobile novi, nenaturalni i možda lažni avatar u svojim Lego verzijama.

Post koji je podelio Instagram korisnik @glam.tol bio je karusel slika koji prikazuje setove za izradu LEGO verzija ovog teško dostupnog luksuznog aksesoara. Birkin Lego set omogućio bi pojedincima da poseduju simulakrum te posebne torbe, da je kreiraju od nule, a da ne potroše svoje ušteđevine. Tu su i zapanjujući vizuali drugih Hermès proizvoda, poput Lego Kelly torbe i Lego kaiša. Iako su ovi šarmantni predmeti generisani veštačkom inteligencijom, s obzirom na pažnju koju privlače ove kreativne slike, luksuzni brendovi mogli bi biti primorani da razmotre ponudu barem jedne stvarne verzije svojim fanovima.

Instagram post je dobio zanimljive komentare od pratilaca, kao što su "Kupio bih ovo tako brzo" i "Vau, kad bi ovo bilo stvarno." Danski brend, osnovan 1932. godine, globalni je kulturni fenomen koji je imao nekoliko verzija Birkin torbi, ali ništa ni blizu Lego verzije. Možda je vreme da se kockice donesu u Birkin svet!

Luxury Experience