Kolekcija Marni Marine „oblači“ hotel Sunset Beach u Njujorku

Modna kuća Marni „obukla“ je hotel Sunset Beach na peščanoj plaži ostrva Shelter, u Njujorku, „slaveći“ leto kroz razigrani i maštoviti univerzum Marni Marine.

Svi prostori u prizemlju biće iznova dekorisani tkaninama iz Marnijeve arhive, što će im dati živopisne vibracije, ukrašavajući ih bojama, nameštajem i dizajnerskim predmetima Marni Marketa.

Kroz Marni Marine, topla atmosfera hotela Sunset Beach kombinuje se sa eklektičnim i kreativnim duhom kuće na mestu koje poziva goste da sanjaju, opuste se i izgube u idiličnoj atmosferi.

Kombinacija toplih tonova i prijatnih otisaka prožima sobe, a istovremeno odražava atmosferu hotela. Eksterijer je ukrašen skulpturom, crvenim metalnim logotipom Marni, završnim ljubičasto-plavim elementima koji izgledaju poput talasa - u koje se na svoj način smeštaju torbe i kape za plažu - a ribe i čamci odaju počast moru.

U hotelskom butiku, sa obnovljenim narandžastim i žutim zidovima, smeštene su ready to wear kolekcije za žene i muškarce, kao i dodaci Marni za proleće / leto 2021. godine. Okolno okruženje biće redefinisano ružičastim nijansama, dajući nove boje ovom području. Ovde se možete opustiti na ručno izrađenim Marni ležaljkama, stolicama za ljuljanje, klupama i stolicama sa posebnim osećajem doma!

Marnijev duh prožimaće i centralni apartman koji je ukrašen nameštajem Marni Marketa, uključujući stolice u obliku ptica i ekskluzivni ružičasti Marni suncobran izložen na terasi. Izbor Marni Market predmeta i dodataka za prodaju i dostupno ograničeno izdanje takođe će uključiti niz korpi, vaza, polica i skulptura, kao i ogrlice, kape, torbe - i lepeze dizajnirane isključivo za hotel.

Ovaj fashion poduhvat, zamišljen u saradnji sa Sunset Beach, omogućiće posetiocima da urone u Marnijevu kreativnu filozofiju. Na ovoj neverovatnoj lokaciji na obali okeana, gosti se mogu opustiti i uživati u sunčanim danima inspirisani Marni Marine univerzumom.

Pogledajte galeriju za još fotografija!

fashionunited