Kerwan – trpezarija koja očarava

Poput kuhinje, koja je centralno srce svakog doma poput nekadašnjih ognjišta oko kojih su se okupljale čitave porodice, trpezarije igraju podjednako važnu ulogu…

U njima provodimo vreme sa bližnjima i voljenima, sa porodicom i prijateljima, delimo važne i lepe trenutke i proslavljamo značajne događaje. Praznična sezona se praktično ne može zamisliti bez svečanog oboroka u trpezariji, zbog čega tokom ovog doba godine, posebnu pažnju posvećujemo njenom ambijentu.

Stil trpezarije se mnogo promenio u proteklim decenijama, idući od običnog i sasvim funkcionalnog do onog koji je zapravo evoluirao u ambijent u kom želimo da uživamo svakog dana. Kada imate lepo sređenu trpezariju, jednostavno nemate želju da pojedete nešto na brzaka i s nogu, već se svaki obrok pretvara u jedinstveno iskustvo, u kom pokušavate da uživate što duže.

Brojni brendovi u svetu nameštaja daju sve od sebe i na kreativne načine se dovijaju kako bi nam ponudili komade koji će naše trpezarije učiniti besprekornim. Kerwan trpezarija koju potpisuje Alesandro La Spada, predstavlja mešavinu neočekivanih geometrija, sa glavnim površinama kreiranim od mermerne ploče Antolini u Black i Gold varijantama. Mermer je tretiran Azerocare finišom, koji ga čini sasvim vodootpornim.

Kerwan trpezarijski sto poseduje čudnovatu osobinu, koja je skrivena u njegovim mermernim nogarama, dok se njegova baza od čelika i metala optički topi. Ova dva materijala, koji su okarakterisani konkavnim oblinama, sačinjavaju dvostrani element, dok reflektivna gornja površina reflektuje svoje okruženje.

Cloud trpezarijska stolica koja na jedinstveni način akcentuje lepotu Kerwan trpezarijskog stola je kreirana u obliku slova V, sa jedinstvenom, tapaciranom siluetom. Njen metalni ram okarakterisan je elementom koji pridržava naslon za leđa, kreirajući tako naslone za ruke.

Rock Ceiling luster definisan je od strane dizajnera kao terapeutski komad. Delovi oniksa deluju poput malih ledenih grebena koji lebde u vazduhu uz pomoć zraka svetlosti neobičnog šablona. LED moduli animiraju prirodni kamen, obasjavajući čitav ambijent osećajem spokoja.

U trpezariji poput ove, svaki dan bi bio posebna prilika koju treba postaviti.