Kawasaki lansira savršenu gejmersku stolicu

Pre pet godina, Kawasaki je lansirao svoje revolucionarne Ninja H2 i H2R modele, postavljajući novi standard za supersport motore…

Čak i nakon pet godina, ovi japanski motori su podjednako popularni, zahvaljujući svom divljem dizajnu i 999cc motoru sa superpunjačem koji proizvodi 310 konjskih snaga. Ipak, ukoliko ste oduševljeni Kawasaki dizajnom, ali niste dovoljno hrabri da sednete na motor i pokušate da ga zauzdate, slavni brend je sada lansirao H2 gejmersku stolicu, koja će vam ponuditi isti nivo uzbuđenja i adrenalina, koji ćete dobiti od njihove rakete na dva točka. Specijalna gejmerska stolica najavljena je od strane Kawasaki Motors Japan 22.oktobra, a trenutno je dostupna za naručivanje.

Kada se radi o njenom dizajnu, H2 Gaming Chair je odevena u istu šemu boja, po kojoj je čuveni supermotor poznat. Ona je crna, sa neonski zelenim akcentima i detaljima, dok je takođe dobila Ninja H2 brending, zajedno sa slavnim Kawasaki obeležjima na uzglavlju.

H2 gejmerska stolica dobila je punjeni jastuk za vrat i lumbalnu podršku, kako bi ponudila optimalni komfor tokom dugačkih sesija gejminga. Opremljena je kvalitetnim cilindrom za podizanje, koji može podneti teret do 150 kg, dok njeno sedište može biti podešeno sa 420 na 495 mm. Kvalitetna pena visoke gustine doprinosi celokupnom komforu.

Ipak, u čitavoj našoj priči postoji samo jedna začkoljica – stolica je dostupna za kupovinu isključivo u Japanu, dok se može naručiti putem zvaničnog sajta brenda. Njena cena iznosi 600 dolara, a prve dostave se očekuju od marta iduće godine.