Kako najbogatiji ljudi sveta igraju iks-oks?

Sigurno ne koriste običan papir i olovku…

Da li biste potrošili 1.300 dolara na komplet za iks-oks? Pa, nadajući se da potvrdno klimate glavom, Prada je upravo predstavila svoje najnovije izdanje ove igre. Luksuzni set je dekadentna verzija jednostavne igre, koji će verovatno neke fanove osvojiti svojim šik detaljima.

Set dolazi sa futrolom od nežne Saffiano kože, koji je finiširan sjajnim Riri rajsferšlusom. Unutra, nalaze se tri slota u kojima se nalaze ekskluzivni, maleni crni ili beli delovi igre, dekorisani odgovarajućim Prada logoima. Sama tabla za igru kreirana je sa metalnim ivicama, dok set meri 2 cm u visini, 13.5 cm u visini i isto toliko u širini.

I dok ovo nije dobra investicija ukoliko niste ljubitelj igre kojom se klinci obično zabavljaju tokom školskih časova sa drugarima iz klupe, verujemo da će fanovi brenda dubokih džepova, koji su takođe ljubtelji neobičnog, sa lakoćom odlučiti da ga kupe. Sa cenom od 1.290 dolara, luksuzni proizvod je trenutno rasprodat, što možda označava njegovu popularnost.

Pored seta za iks-oks, Prada je predstavila i špil karata vredan 595 dolara i setove za bekgemon i šah, po ceni od 4.000 dolara. Da li ste raspoloženi za veče igara, u Prada stilu?

Luxury Experience