Kako da uživate dok čekate avion

Kada se radi o pogodnostima koje nam pružaju aerodromi, Punta Kana jednostavno oduševljava…

Od decembra ove godine, putnici koji čekaju na svoj let sa ovog aerodroma imaće priliku da se opuste u bazenu ili pokraj njega, na samo nekoliko koraka od avionske piste.

Bazen će naravno biti samo jedna od luksuznih pogodnosti koje će ponuditi nova luksuzna loža ovog aerodroma, inače treća po redu. Postojeće lože smeštene kod Terminala A i B, otvorene su za odabrane putnike, kao i članove Priority Pass kluba. Naravno, dostupne su i onim putnicima koji plate pristup.

Veličina bazena, kao i kriterijumi za ulazak u ovu ložu, cena dnevne propusnice i druge pogodnosti nove VIP lože će tek biti objavljeni.

Inače, novi bazen je delo dominikanskog arhitekte Antonija Segunta Imberta, i predstavlja poslednju ekspanziju u nizu. Aerodrom na kom se nalazi izgrađen je 1983.godine, a sadrži tradicionalni dominikanski stil sa tropskim detaljima, otvorenim terminalima i modernim enterijerima.

Dakle, sledeći put kada vam bude bio odložen let sa ovog aerodroma, izvadite kupaći i opustite se u novoj luksuznoj loži.