Jacob & Co. olovka inspirisana filmom „Kum“ može biti vaša za 9.900 dolara

U romanu Kum, Don Vito Korleone, glava njujorške kriminalne porodice, otkriva nezaboravnu mudrost.

Kaže da „advokati mogu da ukradu više novca sa aktovkom nego hiljadu ljudi sa oružjem i maskama“. Nije daleko od istine. U stvarnosti, olovka u tašni ima svu moć. Svi smo upoznati sa starom izrekom da je pero moćnije od mača, i samim tim, možemo se složiti sa činjenicom da ne postoji bolji način za proslavu pedesete godišnjice hvaljene trilogije filmova Frensisa Forda Kopole od kupovine luksuznog instrumenta za pisanje. 

Slavni zlatar Džejkob Arabo kreirao je dve izuzetne olovke, koje su italijanski majstori napravili od najfinijih materijala.

Centralne teme u romanu Marija Puza i izuzetno uspešnim filmskim adaptacijama bile su imigracija, porodica i osećaj za dom – odnosno, italijanska imigrantska porodica Korleone koja je stvorila novi život za sebe u Njujorku. Ova priča je poznata Džejkobu Arabou, ruskom emigrantu koji je sada veoma uspešan dizajner nakita. Od svog porodičnog posla u malom studiju stvorio je međunarodni luksuzni brend Jacob & Company.

Ako niste čuli za Jacob & Company i njegov neobičan nakit i satove koje ručno izrađuje, onda ste sigurno čuli za njegove slavne klijente među kojima su Dejvid i Viktorija Bekam, Elton Džon i Naomi Kembel.

Olovka „Godfather“ koja nam stiže iz renonimranog brenda Jacob & Company dolazi u dve varijante sa izuzetnom pažnjom posvećenom detaljima od strane italijanskog proizvođača premium olovaka Montegrappa – lep nagoveštaj italijanskim korenima glavnih likova filma.

Verzija sa kuglicom napravljena je od tamnog celuloida karbona sa kontrastnim ukrasima od srebra obloženog ružičastim zlatom. Pored toga, nalivpero ima vrh od 18k zlata i mehanizam za punjenje. Oba modela imaju motive poznate obožavaocima filma Kum, uključujući ružu, metak i čudnu cev revolvera. Ručno rađene olovke su ograničene na 499 komada i mogu se odmah naručiti.

Ako tražite luksuznu olovku, ovo je ponuda koju ne smete propustiti.

Luxury Experience