Iglusauna: Nova moderna montažna sauna dolazi da unese wellness u vašu baštu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iglucraft (@iglucraft)

Nova montažna sauna estonske kompanije Iglucraft obećava zdravlje, mir i potpuni sklad sa prirodom.

Prve izgrađene saune datiraju iz 1100. godine u Finskoj, što ih čini jednom od najstarijih građevina koje se i danas koriste. Njihova prvobitna namena bila je zaštita od oštre nordijske zime. Finci su pravili pećine na mestima sa nagnutim tlom i kako su se kameni zidovi zagrevali vatrom, polivali su ih vodom da bi stvorili paru i toplotu.

Današnje saune su električne, razlikuju se po veličini i pružaju bolju kontrolu temperature. Iglucraft je estonska kompanija koja odaje počast korenima saune, ne zatvarajući oči pred modernim dizajnom. Iglusauna, koju je kompanija pokrenula 2014. godine, u savršenoj je harmoniji sa prirodom, a istovremeno ima sve udobnosti današnjih vrhunskih sauna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iglucraft (@iglucraft)

Od tada, linija proizvoda brenda se proširila i uključila druge konstrukcije po meri, ali Iglusauna je ostala jedan od njegovih najpoznatijih proizvoda. Sada se estonski brend vratio sa više opcija za Iglusaunu, kao i druge montažne proizvode.

Iglucraft sada nudi Single Inglusaunu sa većim prozorima, zakrivljenim sedištima, novim osvetljenjem i novim bojama. Novi kamenčići za saunu su sada dostupni u tamnom drvenom uglju, koji savršeno dopunjuju novo osvetljenje. Filozofija Iglucrafta se vrti oko vremena koje treba da odvojimo da bismo cenili prirodu i mir. Tako estetika zakrivljenih sedišta i zasvođenog plafona „otelotvoruje“ ovu ideju, dok prirodni materijali od drveta jele čine da sauna izgleda kao produžetak prirode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iglucraft (@iglucraft)

Jednokrevetna Iglusauna može da primi do četiri osobe i opremljena je šporetom na drva ili električnim šporetom. Dostupna je po ceni od 12.900 evra i možete je naručiti na sajtu Iglucraft.

Luxury Experience