Fuoripista je bicikl za vežbanje koji ćete želeti da pokažete svima

Italijanski brend opreme za biciklizam Elite sarađivao je sa kompanijom Adriano Design na kreiranju pametnog bicikla za vežbanje od drveta i stakla kako bi se izbegao utilitarni izgled povezan sa tradicionalnom sportskom opremom.

Bicikl Fuoripista kombinuje napredne tehničke karakteristike, kao što je mogućnost treniranja sa virtuelnim trenerom i vožnje pravim stazama preko pametnog ekrana, sa prefinjenom konstrukcijom koja se neprimetno uklapa u moderno kućno okruženje.

„Fuoripista bicikl govori novim jezikom zdravlja i vežbanja, ubacujući vrednosti performansi u sofisticirani pristup dizajna sa snažnom estetskom privlačnošću“, rekao je brend Elite u saopštenju.

Studio Adriano Design sa sedištem u Torinu je angažovan da napravi dizajn koji izgleda bliže luksuznom predmetu nameštaja nego biciklu za treniranje korišćenjem vrhunskih, održivih materijala.

Težak 15 kilograma, sa 50 centimetara u prečniku, bicikl je izrađen od kaljenog višeslojnog stakla. Za ram je korišćeno puno bukovo drvo sa vodootpornim premazom, dok su strukturni i funkcionalni detalji poput poluga, dugmadi i pedala izrađeni od aluminijuma ili nerđajućeg čelika. Upravljač i sedlo su presvučeni mekom kožom i mogu se podesiti po visini kako bi se obezbedilo pravilno držanje tokom treninga.

Fuoripista Bike, koji su testirali profesionalni sportisti, može da prati podatke o performansama korisnika, kao i da ih poveže sa širom onlajn zajednicom radi motivacije i podrške. Inače, Fuoripista je prvo izdanje Elite brenda kreirano u saradnji sa Adriano Design. Brend se nada da će u budućnosti ponuditi nekonvencionalan pogled na sportsku opremu kreiranjem elegantnih proizvoda koji se uklapaju u naš svakodnevni život.

Luxury Experience