Funkcionalna i ekološka Domino spavaća soba

Kompanija Modo10 kreirala je Domino spavaću sobu, upotrebom toplog Canaletto oraha…

Ovaj projekat predstavlja originalni, patentirani dizajn i sastoji se od Butterfly kreveta, noćnog stočića i Domino garderobera, koji je akcentovan ogledalima na vratima, u pratnji dodatnog Domino ogledala.

Velika pažnja posvećena je odabiru materijala visokog kvaliteta sa prirodnim esencijama, kako bi se pre svega osigurao totalni komfor i zdravi odmor. Udobni kreveti su ono što nam je najpotrebnije kako bismo regenerisali svoje telo, dok predivni i funkcionalni noćni stočić i garderober kreiraju jednu savršenu celinu.

Što se ormara tiče, oni su kreirani kao sistemi koji organizuju prostor koji koriste i odeću koja ih okupira, a detaljno je prostudiran njihov izgled i funkcionalnost, koji se mogu prilagoditi ličnim potrebama svake osobe.

Formalna čistoća i proizvodni kvaliteti su obeležja ove kolekcije, što ujedno predstavlja epitet i tradiciju Made in Italy proizvoda, u skladu sa ukusom kompanije i versatilnošću životnog prostora današnjice.

Svi komadi iz ove kolekcije su ručni rad, a nastali su od visoko kvalitetnih sirovih materijala, sa završnim detaljima od vodene ili uljane boje.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living