Evian x Coperni staklena flaša osvaja svojim vizionarskim dizajnom

Evian, renomirani brend mineralne vode, udružio se sa luksuznim modnim brendom Coperni, kako bi predstavio ograničeno izdanje staklene flaše od 750 ml.

Prateći stope legendarnih dizajnerskih kuća kao što su Balmain, Virgil Abloh i Jean Paul Gaultier, saradnja Evian x Coperni uzima inspiraciju od zvezda, odajući počast pionirskom astronomu Nikoli Koperniku. Inovativni dizajn boce sadrži sazvežđe unutar sebe, tkajući mitološku priču o dva brenda koja se odvija u svakoj flaši ograničenog izdanja.

Dok potrošači zaviruju u unutrašnjost flaše, kreću na umetničko putovanje, pozvani da vide svet kroz razigrano sočivo brendova. Dizajn obuhvata suštinu inovacije, pokreta i života, spajajući se u očaravajući ples kreativnosti i mašte. U srcu sazvežđa nalazi se prikaz kultnog izvora vode Evian u Evijan Le Benu, koji simbolizuje povezanost brenda sa prirodom.

Putujući dalje u sazvežđe, putovanje Evian vode odvija se kroz netaknute planine, simbolizujući posvećenost brenda prirodi. Filtrirana kroz slojeve očuvane alpske stene više od 15 godina, dizajn flaše obuhvata harmoniju umetnosti i nauke, otelotvorujući inovativni i mladalački duh oba brenda.

Ukorenjen u nasleđe koje obuhvata zvezde, Coperni donosi prepoznatljiv i vizionarski pristup dizajnu u saradnju. Poznat po svojoj jedinstvenoj i futurističkoj odeći, kao i po zadivljujućim aksesoarima, Coperni kreacije prevazilaze i modu i umetnost, čineći ga savršenim partnerom za ovaj poduhvat.

Baš kao što je Evian dugo bio povezan sa hidratacijom i mladalačkim duhom, dizajni brenda Coperni unose svež i mladalačli duh u svet mode. Oba brenda slave mladalačku vitalnost i ostavljaju trajni trag u svojim industrijama, usklađujući se sa „Live Young“ etosom brenda Evian.

Ograničena serija Evian x Coperni flaša dostupna je za kupovinu u odabranim restoranima i prodavnicama. Ne propustite priliku da posedujete deo ove nebeske saradnje koja neprimetno spaja umetnost, nauku i mladalački duh u flaši čiste elegancije.

Luxury Experience