Equilibrium - savršeni bicikl za urbane ljude

Vožnja bicikle je jedan od najboljih načina da budete u formi konstantno…

Novi Equilibrium bicikl kompanije SZ Bikes vam omogućava da na moderan i elegantan način zadržite svoju dobru formu, dok se krećete kroz svoje urbano okruženje na ekološki prihvatljiv način. U potpunosti razvijen u Italiji, ovaj jedinstveni i privlačni projekat ima ram koji je delimično obojen, zbog čega će ga apsolutno svi primetiti. Upotrebom aluminijuma za ram, felne, pedale, volan i sedište, ovaj ultra lagani bicikl za cilj ima da vam pruži veoma udobnu i pouzdanu vožnju.

SZ Bikes brend opremio je svoj Equilibrium prednjom viljuškom koja je u potpunosti napravljena od karbona, što mu daje veoma malu kilažu, a takođe je dobio i minimalističko Spyder sedište, koje je sasvim u skladu sa italijanskim dizajnerskim trendovima. Pored toga, sedište je proizvedeno od specijalnog fleksibilnog plastičnog materijala, pa će uvek zadržavati svoju mekoću i oblik.

Equilibrium by SZ Bikes takođe ima dvostepeni automatski menjač, koji vozačima omogućava lako savlađivanje uzbrdica, dok prednji disk kočnica sa hidraulikom omogućava precizno zaustavljanje. Takođe, oni su ugradili i specijalno iznenađenje za sve one koji pokušaju da vam ukradu ovog lepotana.

Sirena od 120 decibela ugrađena je i sakrivena u zadnje svetlo, a otpočeće svoju pesmu čim neko makar i lagano dotakne vaš bicikl. U svakom slučaju, Equilibrium možemo nazvati ultimativnim urbanim biciklom, a sa cenom od skoro 1.000 dolara, on čak pripada grupi pristupačnih!

D.Ć.