Elegantni nameštaj sa prijatnim iznenađenjem

JLA Design Studio verovatno je želeo sve nas da iznenadi svojim hi-fi komadima nameštaja, koji neprimetno spajaju elektroniku sa elegantnim dizajnom, na najbolji mogući način…

Njihov prvi projekat je elegantni akcentni sto koji predstavlja više od običnog komada nameštaja koji će biti mesto za vašu knjigu, piće ili lampu. Idealan za vaše domove ili kancelarije, ovaj sto ima veoma zadovoljavajuću estetiku i dostupan je u verzijama od crne breze ili prirodne Baltik breze.

Pravo iznenađenje koje dolazi sa ovim modelima je činjenica da oni u sebi kriju sistem zvučnika, koji će bežičnim putem emitovati vaše omiljene pesme sa mobilnog telefona. Čitanje knjige ili rešavanje ukrštenih reči nikada nije bilo bolje.

Takođe, vredi pomenuti da svaki od ovih stolova ima dva malena dugmeta osetljiva na dodir na gornjoj površini, koja korisnicima omogućavaju prilagođavanje jačine zvuka, bez potrage za mobilnim uređajem. U enterijeru, JLA stolovi sadrži osmoinčne vufere niske distorzije i optimizovani tviter, što kao rezultat ima veoma izbalansirani i moćni zvuk.

Drveni poklopac pomoći će vam da sakrijete ovo iznenađenje, koje će svakako oduševiti vaše posetioce, ukućane porodicu i prijatelje.