Ducati: Powerstage RR Limited Edition prvi električni planinski bicikl sa ramom od ugljeničnih vlakana

Powerstage RR LE je prvi električni planinski bicikl brenda Ducati sa ramom od karbonskih vlakana i verovatno najekskluzivniji e-bicikl brenda do sada.

U martu 2019., tačno 70 godina nakon što je lansirao svoj prvi motocikl, Ducati je predstavio svoj prvi električni planinski bicikl koji je imao za cilj da ponudi isti nivo performansi koji nudi Ducati svetski poznati motocikli.

Posle ogromnog uspeha Mig-RR bicikla, italijanski brend je predstavljao sve snažnije modele, od kojih je najnoviji Powerstage RR Limited Edition. Dizajniran od temelja da se nosi sa nekim od najneumoljivijih terena, Powerstage RR LE je prvi Ducati električni planinski bicikl sa ramom od ugljeničnih vlakana i verovatno najekskluzivniji e-bicikl brenda do sada.

Karbonska vlakna se takođe koriste u konstrukciji Powerstage RR LE Renthal upravljača i Crankbrothers Synthesis točkova koji dolaze sa gumama Pirelli Scorpion Enduro. Odličan ram bicikla uparen je sa isto tako vrhunskom Öhlins RXF38 m.2 viljuškom i TTX amortizerima.

Novi Shimano EP801 motor sa 85 Nm obrtnog momenta, karbonskim točkovima, snažnim kočnicama i 12-brzinskim elektronskim SRAM menjačem, sve to obezbeđuje maksimalne performanse na najekstremnijim rutama.

Specijalna livreja koju je dizajnirao Aldo Drudi u saradnji sa Centro Stile Ducati naglašava jedinstveni karakter ovog modela, od kojih se proizvodi samo 230 numerisanih jedinica. Ducati Poverstage RR Limited Edition E-Mountain Bike je sada dostupan po ceni od 11.990 evra. Za više informacija i porudžbine možete posetiti Ducati sajt.

Luxury Experience