Dubai Marina dobija ultra-luksuzni novi hotel

Geografski gledano, Dubai se nalazi direktno unutar arapske pustinje, ali ako pogledamo šta su ljudi tamo stvorili, teško je u to poverovati…

Dubai poseduje najveću fontanu na svetu, njihovo jezero u obliku cveta za Expo 2020 događaj očaralo je čitav svet, dok megaresort vredan 5 milijardi dolara, smešten na šest tematskih ostrva, polako postaje deo naše stvarnosti. Ova destinacija će ubrzo postati poznata po magičnom, novom plutajućem hotelu, koji će dobiti naziv Sea Palace Floating resort, a svoje mesto će pronaći unutar Dubai Marine.

Ovaj raskošni deo Dubaija poznat je po brojnim dekadentnim pogodnostima, kao što je The Beach at JBR – ležerni kompleks sa al-fresco prestoranima i peščanim plažama. Uskoro će sasvim novi hotel sa pet zvezdica, koji je zapravo delom hotel, a delom brod, plutati nadomak obale Dubai Marine. Sea Palace Resort se sastoji od centralnog hotela, sa šest plutajućih vila koje ga okružuju, i moramo priznati da predstavlja pravo čudo, čak i po standardima Dubaija. Brodogradilište iz Emirata, Seagate, predstavilo je jednu veličanstvenu strukturu koja će biti deo ove priče – Neptune, a koja se može kupiti po ceni od 20 miliona dolara.

Moramo naglasiti da je kretanje između ovih vila sasvim bezbedno, kao i to da će gosti hotela moći da uživaju u neverovatnom pogledu na obalu. Ekološki osvešćena vila će imati solarnu energiju, uz opciju samo-sterilišuće filtracije vazduha. Vila će meriti 900 kvadrata i imaće dva nivoa, veći broj balkona, bazen na otvorenom, četiri spavaće sobe, kuhinju i dnevni boravak. Mnogi koji su uspeli da otkriju više detalja, kažu da su vile oličenje pravog luksuza sa brojnim pogodnostima. Kada poželite, vaša plutajuća vila može se sa lakoćom transformisati u pravi brod i odvesti vas gde god da poželite.

Takođe, moramo naglasiti da njihovi enterijeri nose potpis Aston Martin studija, i savršeno su kompatibilni sa svim internacionalnim bezbednosnim standardima. Podjednako lepe kao i hotel, ove vile će zaista usrećiti svoje nove vlasnike.